“Het perfect neerzetten van grote bouwwerken is echt fantastisch”

Sven van Loon is begin 2023, na zijn carrière als elektricien, begonnen als kraanmachinist bij Heeren Groep. Hij heeft het erg naar zijn zin. Het werk is zeer afwisselend, omdat Sven aan verschillende projecten werkt. Tijdens eerdere projecten hield Sven zich bezig met renovaties; nu focust Sven zich op een nieuwbouwproject. 

Kleine en grote projecten

Sven is een allrounder die zowel kleine als grote projecten op zich neemt. Zo heeft hij meegeholpen met het storten van beton voor de fundering van een fabriekspand in Terneuzen en was hij betrokken bij het opzetten van grotere projecten. Hierbij was Sven onder andere geholpen met het aanvragen van vergunningen. Hij nam het project door met de klant en bekeek wat er allemaal gedaan moet worden. Zo zorgt Sven er mede voor dat de projecten goed georganiseerd worden. Ook iets kleinere projecten voert Sven graag uit. Denk aan het plaatsen van een dakkapel met een torenkraan. Het in één keer vervoeren en verplaatsen van complete woon- en zorgunits vindt Sven fantastisch om te doen. Hij geniet hierbij volop van het mooie uitzicht. 

Werken met verschillende soorten kranen

Opdrachtgevers kunnen bij Heeren Groep terecht voor projecten met verschillende soorten kranen. Sven neemt een deel van de projecten met telekranen voor zijn rekening. Maar u kunt bij Heeren Groep ook terecht voor projecten met torenkranen en verschillende minikranen. Zo zijn wij hét adres voor het uitvoeren van verschillende bouwprojecten en het huren van verschillende kranen. Onze specialisten kunnen diverse reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. 

Ontdek alle mogelijkheden

Heeren Groep is een allround kraanverhuur- en transportbedrijf, dat actief is in verschillende markten. We werken natuurlijk in de bouw, maar zijn eveneens in andere sectoren actief. Zo werken we in de petrochemische industrie, infrastructuur en houden we ons bezig met duurzaamheid. Regelmatig vervoeren we onderdelen van windmolens en andere staalconstructies.

Profiteer van de allround specialisten

Bij Heeren Groep kunt u terecht voor allerhande diensten. De specialisten leveren daarbij vakkundig werk af. Zoekt u een specialist in alles wat met hijskranen te maken heeft? Dan bent u bij Heeren Groep aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.