“Bij Heeren Groep is iedere dag anders”

Paul van den Born vertelt graag over zijn werk bij Heeren Groep. “Bij Heeren Groep is iedere dag anders, en dat is precies wat het werk hier zo boeiend maakt," zegt hij. Paul werkt al sinds 1988 bij Heeren Groep. Paul begon als monteur, maar inmiddels heeft hij zich opgewerkt tot chef van de afdeling technische dienst. Binnen zijn huidige functie heeft hij de verantwoordelijkheid voor het aansturen van monteurs en het beheer van de voorraad. Hij zorgt ervoor dat de juiste onderdelen altijd beschikbaar zijn en dat de voorraden op peil blijven.

Afwisseling in het werk

De diversiteit van zijn werk is wat Paul het meest waardeert. Hij zegt: "Ik maak soms een planning voor mijn dag, maar uiteindelijk verloopt alles altijd anders." Hoewel dat voor sommigen frustrerend kan zijn, brengt het voor Paul juist dynamiek in zijn werk. Er is altijd iets anders te doen, wat het werk interessant en uitdagend maakt. Paul brengt zijn dagen door in de werkplaats, waar hij aan verschillende machines werkt. , variërend van kranen tot vrachtwagens en van grondverzetmachines tot andere bouwvoertuigen. Ook voor externe partijen wordt er in de werkplaats veel werk verzet. De machines worden gerepareerd en onderhouden door de specialisten van Heeren Groep. Ook voor het transporteren van zware bouwonderdelen bent u bij Heeren Groep aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een bepaald type kraan die beschikbaar is voor de verhuur? Ook dan kunt u bij Heeren Groep terecht. De specialisten bij Heeren Kraanverhuur staan u dan graag te woord.

Allround specialist

Het oplossen van problemen geeft Paul een gevoel van voldoening. In de loop der jaren heeft hij talloze kranen, vrachtwagens en andere machines gerepareerd. Het repareren en onderhouden van deze machines geeft hem een groot gevoel van voldoening, zelfs als het een complexe klus is. Als allround specialist heeft Paul geen voorkeur voor een bepaald type machine waar hij aan werkt; hij omarmt graag de variatie in zijn werk.

Veel werkplezier

Naast de diversiteit in zijn werk waardeert Paul vooral de collega's bij Heeren Groep. De goede werksfeer zorgt voor veel werkplezier. Samenwerken en elkaar ondersteunen zijn de sleutels tot het succes van het team. Daardoor gaat Paul elke dag met plezier naar zijn werk. 

Sluit u aan!

Heeren Groep is regelmatig op zoek naar specialisten die zich bij hun team willen aansluiten. Wilt u ook deel uitmaken van deze groep collega's en graag een afwisselende baan hebben, bekijk dan onze actuele vacatures. Hier krijgt u de kans om te groeien, te leren en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van Heeren Groep.